понеделник, 8 май 2017 г.

Всички обичат ГОШО




Допуснали сте грешка и искате да се отървете от  последствията? Не обичате да поемата вината за действията си? Имате нужда да ви оставят на мира или просто животът ви е гаден?
 
Тогава се доверете на „Гражданска организация с широкообхватни отговорности“ (ГОШО). Възползвайте се от нашите невероятни оферти!

Забравили сте годишнината й? Майко мила! Оставили сте мръсните си чорапи на пода? Ужас! Намекна ли сте, че е надебеляла? Горко ви! 

Имате само едно спасение – ГОШО! Свържете се с нас и ние ще изпратим наш агент, който да влезе във вашата роля и да ви замени, докато половинката ви крещи. Ще се постараем да изберем индивид, който максимално прилича на вас, говори като вас и мълчи като вас. Ваш собствен ГОШО-вец! Той ще ви помогне и с къщната работа, която ще трябва да свършите, след като обичната ви жена е спряла да вика по вас. Първият път е напълно безплатно! Заплащате единствено щетите, нанесени върху агента на ГОШО от различни твърди предмети. Емоционалните травми са за наша сметка!

Не сте измила чиниите? Говорите по време на мач? Счупила сте любимата му чаша? ГОШО разполага с жени-агенти, на които вашият мъж да мрънка. Ще има кой да изпълнява идиотските му прищевки, а вие ще разполагате с време за себе си. Не сте му пускала от две седмици? Агентите на ГОШО ще се погрижат за това срещу допълнително заплащане!

Мъже, може да забравите за шопинг разходките в мола или гледането на блудкави романтични комедии! ГОШО ще изпрати човек, който да ви замести в тези мъчителни преживявания. Препоръчваме ви пакета „Гей приятел“, с когото жена ви ще може да споделя клюки, обсъжда приятелки, пазарува дрехи и гримове, и който винаги ще й казва, че задникът й не изглежда прекалено голям. 

ГОШО предлага широк набор от услуги. Искате да подарите на мъжа си ГОШО-вец, с когото той да гледа футболни мачове и да пие бира, да обсъжда цици, автомобилни джанти и комтютърни игри? Имаме добра новина за вас! Поръчайте нашия пакет „Айляк“ и вече няма да е нужно да присъствате на мъжки разговори, от които детето ви се е научило да псува на дванадесет езика, да се преструвате, че се вълнувате от спорт и да се смеете на тъпи шеги за блондинки, мутри и полови органи!

За ергените препоръчваме пакета „ГОШОсваляч“, който да ви помогне в изкуството на свалките. Приятелите ви издават нечленоразделни звуци в присъствието на жена и нямат смелостта да заговорят дори танцьорките в стриптийз бара? Няма какво да се чудите - ГОШОсвалячът ще дойде на помощ! Той ще ви представи в най-добрата възможна светлина пред нежния пол, като един същински благороден рицар, който е шеф на могъща международна компания, а в свободното си време храни бездомни деца, чете на слепи котенца и търси лекарство против рак. ГОШОсвалячът няма да спре да лъже вместо вас!

Вашите приятели ви карат да ходите по купони и дискотеки в Студентски град, а на вас ви се иска само да лежите по пижама, да ядете чипс, да гледате сериали и да се наспите? Отговорът е ГОШО! Предлагаме ви пакета „Парти звяр“ в мъжки и женски вариант, който да поеме това бреме от плещите ви. Вече не е нужно да се преструвате, че ви е приятно да се наливате с евтин алкохол, да крещите и да подскачате некоординирано в три през нощта. Агентите на ГОШО ще бъдат вашата най-готина възможна версия и дори ще повръщат вместо вас! 

Родителите ви постоянно ви питат кога ще си намерите половинка и за последно са ви виждали с гадже в детската градина? Близките ви са започнали да се съмняват дали не сте обратен? ГОШО предлага специалната услуга „Фейк гадже“, с която да смаете всички около вас! Защо ви е нужно да преминавата през цялата досадна процедура с ухажването, романтичните жестове и безочливото извъртане на истината, когато можете да си поръчате любим  или любима по ваши собствени критерии? Нека Силвия от "Д" клас ви завижда за чаровния синеок баскетболист или нека приятелите ви от детството да точат лиги по сексбомбата, която ви носи бира между гърдите си! 

Имате задачи и работа за вършене, но ви мързи? Обадете се на ГОШО! Имаме широк кръг от специалисти във всички области, които чистят, мият, перат, готвят, прахосмучат, подреждат, пренасят, извозват, шлайфат, шпакловат,  боядисват, копаят и плевят. Все неща от арсенала на една истинска домакиня. Агенти на ГОШО могат да ви заместят и на работа. Закъснявате със сроковете? Имате неприятен разговор с началника си? Искате да си полегнете? ГОШО има решение! Пакет „Работохолик“ е точно за вас!

Родителите ви са разочаровани от вас? В очите им четете огорчение всеки път, когато ви погледнат? Подарете им пакета „Дете-мечта“ преди те сами да си го подарят! Нашите агенти ще им се обаждат всеки ден, ще ги посещават през уикендите, ще се вслушват в съветите им, ще си говорят за проблемите им и ще показват любовта си - все неща, на които вие не сте способни.

За по-платежоспособните ни клиенти имаме специални оферти. Представете си живот, в който не носите отговорност за лошите си решения. Управлявате мултимилонна компания и инвеститорите ви търпят загуби? Или пък сте банкер, чиято банка е фалирала?  Присвоили сте неправомерно крупна сума пари? Няма значение – ГОШО ще поеме отговорността вместо вас! Край на заплахите за живота ви и опасността да се събудите на място, където хора желаят да ви натъпчат в устата собствените ви тестиси! 

Вие сте депутат, министър или дори премиер на страната? Хората ви мразят и искат скоропостижната ви и по възможност особено жестока смърт? Омръзнало ви е да се разкарвате до Парламента и да гласувате закони, да участвате в комисии, да прибирате подкупи и да взимате важни решения? Агентите на ГОШО са тук и са готови да ви заместят! Разполагаме със специално обучени маймуни за тази цел!

Някои от най-известните личности вече използваха услугите на ГОШО и останаха очаровани. Ето и техните коментари:

Николета Лозанова:
„Впечатлена съм от ГОШО и неговия огромен потенциал. Поръчах си двойнички и така успях да снимам реклами едновременно за овче сирене, контрацептиви и лекарство срещу проблеми с простатата, докато бях в Дубай и си плувах с делфините. Никой не забеляза разликата.“

Валери Божинов:
„Врло добро е т`ва ГОШО! Пак казвам, много съм доволен. Взех си двойник, който да рита вместо мен тук в Китай, докато аз си играя на „малко коте“ с една от двойничките на Николетка. Никой не забеляза разликата."

Получихме и стотици благодарности и обяснения в любов от други клиенти, които просто не са известни и затова не си струва да пишем за тях. Но всички те опитаха нашите предложения и установиха, че животът с ГОШО е много по-хубав!

Така е, приятели, ГОШО ще ви направи щастливи! 

 Автор: Павел Апостолов

Няма коментари:

Публикуване на коментар